Ook samenwerken?

Heb jij een idee en wil je ook graag samenwerken? Dan hoor ik graag van jou!

Let’s meet

Maskerclass is laagdrempelig, overzichtelijk en speelt in op de behoeften van de doelgroep. En het samenwerken met Sophie? Ze is enthousiast, goed georganiseerd van begin tot eind en rakend. 100% aanrader!

Ilse & Bodine

docenten Sociaal Werk Nova College

Het was zeer leerzaam en bovendien ontzettend goed gebracht, goed verbonden met elkaar en met de zaal. Niet zwaar, niet luchtig, maar met de juiste toon. Heel knap. Ik heb veel geleerd.

Hugo

deelnemer Maskerclass paneldiscussie

Partners

Door de jaren heen heb ik partijen om mij heen verzameld met wie ik op regelmatige basis samenwerk. Lees hier meer over deze mooie organisaties.  

Gezond 010

Sinds 2020 werk ik samen met met Gezond010 vanuit de Satelliet | Mentaal gezond. In Rotterdam geloven we in preventie, want voorkomen is beter dan genezen. Gezond010 brengt initiatieven die bijdragen aan een gezonder Rotterdam samen. Via ‘satellieten’ komen tientallen ondernemers, zorgprofessionals en maatschappelijke organisaties bijeen om van elkaar te leren en om samen te werken aan een gezondere stad. Het uitgangspunt binnen de Satelliet | Mentaal gezond is dat geen enkele Rotterdammer langdurig hoeft uit te vallen of aan de kant hoeft te staan door mentale problemen.  

Meer weten

113 zelfmoordpreventie

Tijdens mijn eerste depressie had ik voor het eerst in mijn leven last van suïcidale gedachten. Ik wist niet wat mij overkwam en schrok er ongelofelijk van. Ik was bang dat als ik ze zou uitspreken, mijn gedachten werkelijkheid zou worden. Tijdens mijn depressie is 113 zelfmoordpreventie nooit bij mij in het vizier geweest, terwijl ik hun hulp wel nodig had. Vandaar dat ik bij de Maskerclass paneldiscussies graag met 113 samenwerk om zo meer zichtbaarheid te creëren voor deze ‘helaas’ broodnodige organisatie. Wist je dat ze ook hele gave stageplekken en vrijwilligerswerk bieden? Neem vooral eens een kijkje op hun website.

Meer weten

Stichting ExpEx

Ervaring hebben maakt je niet meteen ervaringsdeskundig. Na mijn eerste Maskerclass in Rotterdam realiseerde ik mij hoeveel impact mijn verhaal kan hebben op deelnemers en publiek. Dit wilde ik graag verantwoord leren doen. Zodoende heb ik de basistraining ervaringsdeskundigheid gevolgd bij Stichting ExpEx. ExpEx zijn Experienced Experts. Wij zijn getrainde jongeren die zelf ervaring hebben in de jeugdhulp en zetten ons in als maatje van jongeren en/of adviseur van instellingen en overheden. Wil jij meer weten over ervaringsdeskundigheid of zelf als ExpEx aan de slag? Kijk dan eens op hun website. Er zijn locaties door heel het land!

Meer weten

Wakker bij Bakker Coaching

Regelmatig geef ik Maskerclasses voor studenten. Ik vind het belangrijk dat de zorg na een paneldiscussie of workhshop ook daar goed geregeld is. Vandaar dat ik graag samenwerk met de psychologen van Wakker bij Bakker. Zij helpen jou met vraagstukken waar je tegen aanloopt tijdens je studententijd. Met je Student Coach bespreek je deze pijnpunten om ze te kunnen loslaten. Vervolgens zoek je naar wat jou echt beweegt in het leven, waarbij praktische handvatten de toepassing hiervan toegankelijk maken. Het is normaal om in je studententijd tegen vraagstukken aan te lopen.

Meer weten